КАРАОКЕ ВЕЧЕ У ФИЛОЛОШКОЈ ГИМНАЗИЈИ

„Један лево, десно два, један напред, назад сад и мјешај“, познат је увод песме Фламингоса Луди летњи плес. Но, Јана и Петар, наши водитељи, почели су караоке журку Лудим филолошким плесом, чиме су бројну публику насмејали и опустили пред незабораван остатак вечери.
Дани организације, сати договарања, минути током којих смо сређивали простор и опрему били су испуњени смехом, шалом, позитивном енергијом, а тимски рад довео нас до заједничког циља – одличних караока! Стара пословица каже: Како сејеш, тако ћеш и жњети. и искрено верујем да је наш ентузијазам довео и до доброг резултата.

Учесници су премашили сва очекивања! Публику су одушевили својом спонтаношћу, спремношћу да певају и песме које су бирали само на основу броја, добрим гласом и плесом. Посматрачи су били уједно и учесници, јер су током сат и по, колико су караоке трајале, певали заједно са ученицима и професорима домаће и стране хитове: к „Даире“ (Смак), „Долазим за пет минута“ (Генерација 5), „Колачићи“ (Марина Перазић), „Mamma mia“ (ABBA), „We will rock you“ (Queen), „I will survive“ (Gloria Geynor) итд.
Врхунац вечери био је сам крај, када су професори заједно отпевали песму „Игра рокенрол цела Југославија“ (Електрични оргазам). Трибине су се за минут испразниле и сви присутни заиграли су уз познату мелодију и запевали са њима.

Браво за професоре који су нас подржали и певали на караокама!
Браво за ученике који су забавили своје вршњаке!
Браво за публику која је подржавала своје другаре, певала и плесала!
Браво за све тимове који су учествовали у организацији вечери и потрудили се да све прође у најбољем реду!
Браво за све запослене који су нам помогли да средимо простор за одржавање караока!

Надам се да смо лепо обележили крај 2016. године и да новогодишње Караоке вече постаје традиција у Филолошкој гимназији!

Исидора Глигорић,
председница Ученичког парламента

Slika: