Учионица Конфуције

УЧЕНИЦИ  ФИЛОЛОШКЕ ВОЛОНТЕРИ У НАРОДНОM  МУЗЕЈУ

У обновљеном Народном музеју у Београду, 14. децембра 2018. године отворена  је прва међународна тематска изложба. Реч је о гостовању Националног музеја Кине из Пекинга изложбом под називом Сва лица културе, сликарство и живот учењака древне Кине. Изложба ће трајати до 14.

Прочитај више

Прослава дана Института Конфуције у Филолошкој гимназији

Ученици кинеског језика су 1.10.2018. у конференцијској сали Филолошке гимназије дочекали госте из Института Конфуције. Заједно су са гостима прославили дане Института Конфуције који се прослављају широм света.

Прочитај више

ПРОСЛАВА ДАНА ИНСТИТУТА КОНФУЦИЈЕ

У понедељак, 1. октобра 2018, у Филолошкој гимназији биће свечано обележен Дан Института Конфуције. Том приликом, гости наше школе биће представници Института Конфуције и будући лектори кинеског језика у Филолошкој гимназији.

Прочитај више

СРЕЋНА НОВА ГОДИНА ПСА!

У понедељак, 19. фебруара, у 14 часова, у просторијама Конфуцијеве учионице у Филолошкој гимназији, обележена је  Кинеска нова година пса.

Прочитај више

ДЕБАТА У ФИЛОЛОШКОЈ

Презентациона дебата Дебатног клуба Филолошке гимназије одржана је у нашој школи, 8.11.2017, са почетком у 13.10. Дебата је организована у сарадњи са Академском дебатном мрежом Отворена комуникација, са којом сарађујемо већ 3 годинe.

Прочитај више

Pages

Subscribe to RSS - Учионица Конфуције